Φωτια Βυρωνασ / Ypo Meriko Elegxo H Fwtia Ston Byrwna Isxyroi Anemoi Sthn Perioxh Epixeiroyn 62 Pyrosbestes Binteo Ellada Iefimerida Gr - Αμέσως κινητοποιήθηκαν 40 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 12 οχήματα, το μετπε και 2 ε/π, και εθελοντές πυροσβέστες.

Φωτια Βυρωνασ / Ypo Meriko Elegxo H Fwtia Ston Byrwna Isxyroi Anemoi Sthn Perioxh Epixeiroyn 62 Pyrosbestes Binteo Ellada Iefimerida Gr - Αμέσως κινητοποιήθηκαν 40 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 12 οχήματα, το μετπε και 2 ε/π, και εθελοντές πυροσβέστες.. Στις φλόγες ο βύρωνας και το κορωπί. Η φωτιά καίει δασική έκταση και ξερά χόρτα και σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν εμπνέει ανησυχία. Το σπίτι βρίσκεται στην οδό βουτζά, πολύ κοντά στην συμβολή της με τον κεντρικό δρόμο της περιοχής, την χρυσοστόμου. Υπό έλεγχο τέθηκε νωρίς το μεσημέρι η φωτιά που ξέσπασε στο λόφο αράπη στην περιοχή θεοτοκοπούλου και κρυστάλλη από άγνωστη αιτία, όπως αναφέρει ο δήμος βύρωνα. Υπό έλεγχο τέθηκε, η πυρκαγιά σε δασική έκταση στον βύρωνα αττικής.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Συγκεκριμένα στο σημείο οι δυνάμεις έχουν ενισχυθεί και επιχειρούν συνολικά 62. #πυρκαγιά σε δασική έκταση πλησίον της οδού γρανικού στο βύρωνα αττικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται ακόμη μία πυρκαγιά στην αττική, σε δασική έκταση στον βύρωνα, κοντά στην καισαριανή. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στο τέρμα της οδού κλεισούρας στον βύρωνα αττικής.

Megalh Fwtia Ston Byrwna Konta Se Spitia Byrwnas Gr
Megalh Fwtia Ston Byrwna Konta Se Spitia Byrwnas Gr from i2.wp.com
H εστία της βρίσκεται στο τέρμα της οδού κλεισούρας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την πυροσβεστική, δεν υπάρχει. Σε εξέλιξη βρίσκεται ακόμη μία πυρκαγιά στην αττική, σε δασική έκταση στον βύρωνα, κοντά στην καισαριανή. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων και την πολύτιμη αρωγή της πολιτικής προστασίας και της αστυνομίας δεν υπήρξε κίνδυνος για. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε δασική έκταση στον βύρωνα αττικής. Η φωτιά όπως φαίνεται από την περιοχή της ηλιούπολης: Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στον βύρωνα σε δασική έκταση προς καισαριανή. Συνολικά επιχειρούν 62 #πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 22 οχήματα, το μετπε, 5 ε/π και 1 α/φ. Συγκεκριμένα στο σημείο οι δυνάμεις έχουν ενισχυθεί και επιχειρούν συνολικά 62.

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο και στην περιοχή μεταξύ βύρωνα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ακόμη μία πυρκαγιά στην αττική, σε δασική έκταση στον βύρωνα, κοντά στην καισαριανή. Στην κατάσβεση της φωτιάς συνδράμουν επίσης το μετπε (και εθελοντές. Συνολικά επιχειρούν 62 #πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 22 οχήματα, το μετπε, 5 ε/π και 1 α/φ. Η πυροσβεστική για τη φωτιά. Στις φλόγες ο βύρωνας και το κορωπί. Η φωτιά βρίσκεται από την κάτω πλευρά του υμηττού κοντά στο θέατρο βράχων, σε οικοπεδικό χώρο με χαμηλή βλάστηση στο τέρμα της οδού γρανικού. Φωτιά ξέσπασε το πρωί της τετάρτης (λίγο μετά τις 11.30 π.μ.) στον βύρωνα, σε περιοχή κοντά σε σπίτια, πάνω από το θέατρο βράχων. Στο σημείο επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 7 οχήματα, οχήματα της εθελοντικής ομάδας δασοπροστασίας του βύρωνα, ενώ από αέρος συνδράμει και ένα. Σε πλήρη εξέλιξη είναι μεγάλη φωτιά που ξέσπασε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Φωτιάέχει ξεσπάσει το σάββατο σε δασική έκταση στο τέρμα της οδού κλεισούρας στο βύρωνα αττικής. Φωτιά έχει ξεσπάσει στον υμηττό, σε δασάκι με χαμηλή βλάστηση. Δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο την πυρκαγιά στη σταμάτα οι δυνάμεις της πυροσβεστικής καθώς πριν λίγο εκδηλώθηκε ακόμα μία, αυτή τη φορά… στα σύνορα του βύρωνα με την καισαριανή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία, δεν υπάρχει.

Ακόμη μία πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη στην αττική, σε δασική έκταση στον βύρωνα, κοντά στην καισαριανή. Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί αυτήν τη στιγμή η φωτιά σε υπαίθριο χώρο κοντά στοθέατρο βράχωνκαι το κοιμητήριο στην περιοχή. Σε εξέλιξη βρίσκεται ακόμη μία πυρκαγιά στην αττική, σε δασική έκταση στον βύρωνα, κοντά στην καισαριανή. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, το σημείο είναι ανάμεσα στον βύρωνα την καισαριανή, ενώ επιχειρούν 16 πυροσβέστες, 7 οχήματα και 1 ελικόπτερο. Νεκρή μέσα στο σπίτι της στον βύρωνα, εντοπίστηκε μία γυναίκα το μεσημέρι της παρασκευής.

Megalh Fwtia Ston Karea Oi Prwtes Eikones Pics Vids Eidhseis
Megalh Fwtia Ston Karea Oi Prwtes Eikones Pics Vids Eidhseis from www.dikaiologitika.gr
Στο σημείο επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 7 οχήματα, οχήματα της εθελοντικής ομάδας δασοπροστασίας του βύρωνα, ενώ από αέρος συνδράμει και ένα. Φωτιάέχει ξεσπάσει το σάββατο σε δασική έκταση στο τέρμα της οδού κλεισούρας στο βύρωνα αττικής. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο και στην περιοχή μεταξύ βύρωνα. Στην κατάσβεση της φωτιάς συνδράμουν επίσης το μετπε (και εθελοντές. Φωτιά σε παλιό σπίτι στον βύρωνα. Οι πρώτες εικόνες από το σημείο. Η πυρκαγιά σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική, καθώς ο καπνός είχε «πνίξει» τις γύρω περιοχές και η φωτιά έκαιγε τα πάντα. Η φωτιά καίει δασική έκταση και ξερά χόρτα και σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν εμπνέει ανησυχία.

Η πυροσβεστική για τη φωτιά.

Λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι του σαββάτου, 28.10.2017, ξέσπασε φωτιά σε ένα παλιό σπίτι στον βύρωνα. Κινητοποιήθηκαν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα, 6 οχήματα μ.ε.τ.π.ε. #πυρκαγιά σε δασική έκταση πλησίον της οδού γρανικού στο βύρωνα αττικής. Στο σημείο κινητοποιήθηκαν και επιχειρούν 62 πυροσβέστες, 22 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων. Υπό έλεγχο τέθηκε νωρίς το μεσημέρι η φωτιά που ξέσπασε στο λόφο αράπη στην περιοχή θεοτοκοπούλου και κρυστάλλη από άγνωστη αιτία, όπως αναφέρει ο δήμος βύρωνα. Στην κατάσβεση της φωτιάς συνδράμουν επίσης το μετπε (και εθελοντές. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων και την πολύτιμη αρωγή της πολιτικής προστασίας και της αστυνομίας δεν υπήρξε κίνδυνος για. Η φωτιά καίει δασική έκταση και ξερά χόρτα και σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν εμπνέει ανησυχία. Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στον βύρωνα σε δασική έκταση προς καισαριανή. Ξέσπασε σε δασική έκταση κοντά στο θέατρο βράχων και το κοιμητήριο της περιοχής. Τι γίνεται με τα σπίτια που είναι κοντά. Νεκρή μέσα στο σπίτι της στον βύρωνα, εντοπίστηκε μία γυναίκα το μεσημέρι της παρασκευής. Φωτιάέχει ξεσπάσει το σάββατο σε δασική έκταση στο τέρμα της οδού κλεισούρας στο βύρωνα αττικής.

Φωτιά σε παλιό σπίτι στον βύρωνα. Σε εξέλιξη βρίσκεται ακόμη μία πυρκαγιά στην αττική, σε δασική έκταση στον βύρωνα, κοντά στην καισαριανή. Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στον βύρωνα σε δασική έκταση προς καισαριανή. Ενισχύονται οι δυνάμεις στην #πυρκαγιά στο τέρμα της οδού κλεισούρας στο βύρωνα αττικής. Φωτιάέχει ξεσπάσει το σάββατο σε δασική έκταση στο τέρμα της οδού κλεισούρας στο βύρωνα αττικής.

Zcpdqlmtxnr3ym
Zcpdqlmtxnr3ym from debater.gr
Κινητοποιήθηκαν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα, 6 οχήματα μ.ε.τ.π.ε. Φωτιά έχει ξεσπάσει στον υμηττό, σε δασάκι με χαμηλή βλάστηση. Οι πρώτες εικόνες από το σημείο. Υπό μερικό έλεγχο βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα πυρκαγιά στον βύρωνα, κοντά στην οδό γρανίκου, στην περιοχή πάνω από το θεάτρου βράχων. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, το σημείο είναι ανάμεσα στον βύρωνα την καισαριανή, ενώ επιχειρούν 16 πυροσβέστες, 7 οχήματα και 1 ελικόπτερο. Η φωτιά βρίσκεται από την κάτω πλευρά του υμηττού κοντά στο θέατρο βράχων, σε οικοπεδικό χώρο με χαμηλή βλάστηση στο τέρμα της οδού γρανικού. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στην περιοχή του βύρωνα, στο τέρμα της οδού κλεισούρας, σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική. Στο σημείο επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 7 οχήματα, οχήματα της εθελοντικής ομάδας δασοπροστασίας του βύρωνα, ενώ από αέρος συνδράμει και ένα.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν 40 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 12 οχήματα, το μετπε και 2 ε/π, και εθελοντές πυροσβέστες.

Φωτιά έχει ξεσπάσει στον υμηττό, σε δασάκι με χαμηλή βλάστηση. Η φωτιά βρίσκεται από την κάτω πλευρά του υμηττού κοντά στο θέατρο βράχων, σε οικοπεδικό χώρο με χαμηλή βλάστηση στο τέρμα της οδού γρανικού. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, το σημείο είναι ανάμεσα στον βύρωνα την καισαριανή, ενώ επιχειρούν 16 πυροσβέστες, 7 οχήματα και 1 ελικόπτερο. Φωτιά έχει ξεσπάσει στον υμηττό, σε δασάκι με χαμηλή βλάστηση. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε δασική έκταση στον βύρωνα αττικής. Στην κατάσβεση της φωτιάς συνδράμουν επίσης το μετπε (και εθελοντές. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων και την πολύτιμη αρωγή της πολιτικής προστασίας και της αστυνομίας δεν υπήρξε κίνδυνος για. Η πυρκαγιά σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική, καθώς ο καπνός είχε «πνίξει» τις γύρω περιοχές και η φωτιά έκαιγε τα πάντα. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στην περιοχή του βύρωνα, στο τέρμα της οδού κλεισούρας, σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική. Κινητοποιήθηκαν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα, 6 οχήματα μ.ε.τ.π.ε. Στο σημείο κινητοποιήθηκαν και επιχειρούν 62 πυροσβέστες, 22 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία, δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος για κατοικίες, που. Η φωτιά όπως φαίνεται από την περιοχή της ηλιούπολης: